Wat je geeft krijg je ook terug

Het heeft een ochtendje sleutelen gekost, maar dan heb je ook wat! Vrijwilliger en coördinator voorraden Kees Hinderks heeft deze week via een bevriende werkrelatie een grote stellingkast geregeld voor de crisisopvang aan de Anne Annemaschool. ,,Ik doe via mijn werk regelmatig zaken met een bedrijf in Barneveld, zij leveren ook aan mij. Ik kan nogal ouwehoeren, en ik heb hem gewoon opgebeld en gezegd: ik heb een tafel, een stellingkast en een kast nodig voor de vluchtelingenopvang in Amersfoort. Het antwoord was kort: dat gaan we gewoon regelen!’’

Afgelopen woensdag reed ik met Koos, de buurman van een medewerker van de gemeente Amersfoort, naar Barneveld om de spullen op te halen. Nu kunnen we tenminste alle gedoneerde spullen voor de vluchtelingen netjes opbergen. Op mijn eigen bedrijf is mijn motto: wat je geeft, krijg je later ook terug. En je ziet het resultaat: het werkt!